Welcome to dilima
  • Pod klancem 1, 5220 Tolmin
  • +386 70 656292

Nakupovalna košarica

Menu
OstroVit ALA 90 tabs

OstroVit ALA 90 tabs

16,90

Šifra: 5903246220919 Kategoriji: ,

Oblika izdelka: tablete
Obrokov na posodo: 90
Količina: 90
Neto teža: 108 g
Prevladujoča sestavina: alfa lipoična kislina

OstroVit ALA je edinstveno in naravno prehransko dopolnilo v tabletah. Ustvarjen z laboratorijsko pozornostjo do podrobnosti, vsebuje visoko kakovostne surovine, to je alfa-lipoična kislina. To je eden najučinkovitejših antioksidantov, ki se priporoča ne le v obdobjih povečanega fizičnega in duševnega napora. OstroVit ALA je prava priprava za vsakogar.

90 obrokov v paketu
Samo ena tableta na dan
Vsebnost visoko koncentrirane ALA – 600 mg v eni porciji
Močne antioksidativne lastnosti

ALA (alfa-lipoična kislina)
Alfa-lipoična kislina, skratka ALA, je mitohondrijska kemična spojina iz skupine karboksilnih kislin, ki vključuje in spodbuja energijski matabolizem v človeškem telesu. Šele pred kratkim je veljal za vitamin, ker so mislili, da ga je mogoče dobiti le eksogeno. Danes je znano, da ga telo lahko samo sintetizira, vendar v zelo majhnih količinah. Pojavlja se predvsem v mesu, v majhnih količinah pa tudi v sadju in zelenjavi. Glavna in največja prednost dopolnjevanja z alfa-lipojsko kislino je visok antioksidativni potencial, zahvaljujoč kateremu pomaga iz telesa “pometati” proste radikale, ki pospešujejo proces staranja telesa, uničujejo strukture DNA ali vodijo v peroksidacijo celične membrane.OstroVit ALA lahko podpira hitrost našega metabolizma, kar jasno kaže, da je ALA tudi odličen ukrep za hujšanje. Dodatek ima tudi kelatne lastnosti (veže težke kovine), kar pomaga telesu, da se znebi neželenih toksinov in drugih nevarnih snovi.

Lastnosti OstroVit ALA
Eden močnejših antioksidantov.
Idealno primeren za zmanjšanje telesne maščobe
Poveča absorpcijo nekaterih hranil
Podpira delo mitohondrijev
Prispeva k upočasnitvi procesov staranja telesa
Podpira telo med procesi razstrupljanja
Podpira naš naravni metabolizem

Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka za uživanje. Prehransko dopolnilo ne more biti nadomestek raznolike prehrane. Priporočljiva je uravnotežena prehrana in zdrav življenjski slog. Ne jejte, če ste alergični na katero koli sestavino izdelka. Hranite izven dosega majhnih otrok.