Welcome to dilima
  • Pod klancem 1, 5220 Tolmin
  • +386 70 656292

Nakupovalna košarica

Menu
OstroVit BCAA Max Instant 400 g Lemon

OstroVit BCAA Max Instant 400 g Lemon

18,90

Šifra: 5902232612981 Kategoriji: ,

Okus: limona
Oblika izdelka: prah
Obrokov na posodo: 40
Neto teža: 400 g
Prevladujoča sestavina: levcin

OstroVit BCAA MAX INSTANT je prehransko dopolnilo v prahu, ki deluje z večjo učinkovitostjo. Osnovni BCAA je bil izpostavljen instantinizaciji, ki poveča topnost dodatka, in obogaten z L-glutaminom, beta-alaninom, L-tirozinom in L-triptofanom. Kompleks esencialnih aminokislin za boljšo regeneracijo, boljši trening, večje mišice v rokah!

100% kakovost in skrb za izdelke je blagovna znamka OstroVit.

40 obrokov v paketu
400 g učinkovitega aminokislinskega kompleksa
Instantiziran BCAA – izdelek z visoko topnostjo, obogaten z najbolj esencialnimi aminokislinami za športnike
Sladkano s stevijo!
OstroVit BCAA MAX INSTANT BCAA – aminokisline z razvejano verigo

BCAA (aminokisline z razvejeno verigo) so razvejane aminokisline: levcin, valin in izolevcin. Te spojine so ime dobile zaradi razširjene stranske verige v svoji kemični strukturi. Spadajo v skupino eksogenih aminokislin in so bistvenega pomena v naši prehrani, ker jih naše telo ne more sintetizirati. So neločljiv element za sintezo beljakovin in več kot 30% naših mišic je sestavljenih iz BCAA.

Glutamin prispeva k sintezi mišičnih beljakovin, zmanjša mišični katabolizem med vadbo, poveča vzdržljivost telesa z dopolnjevanjem ravni padajočega glikogena in skrajša čas okrevanja mišic po treningu. Podpira procese koncentracije, osredotočanje pozornosti in povečuje učinkovitost spominskih procesov.

Triptofan je predhodnik serotonina – hormona, ki je odgovoren za vzdrževanje dobrega duševnega stanja, izboljšuje razpoloženje in odpravlja nihanja razpoloženja. Pomaga pri lajšanju simptomov stresa in tesnobe.

Tirozin je eden najpomembnejših dejavnikov, ki je odgovoren za sproščanje rastnega hormona, za rast mišic in zmanjšanje telesne maščobe.

Beta-alanin poveča moč in učinkovitost telesa ter tako omogoča podaljšanje in ohranjanje višje stopnje intenzivnosti med treningom.

OstroVit BCAA MAX LASTNOSTI
Je izdelek, ki je primeren za ljudi, ki vadijo sistematične fizične napore, tako močne kot vzdržljive, kar je odvisno od intenzivnosti treninga. Dodatek je priporočljiv tako za profesionalce kot za amaterje.

Pomaga povečati mišično vzdržljivost
Med uporabo BCAA se poveča lipoliza, torej povečana oksidacija maščobnih kislin – idealen dodatek za zmanjšanje telesne maščobe
Dodatek BCAA zmanjšuje fizično in duševno utrujenost po treningu
Številne študije soglasno kažejo na antikatabolično aktivnost (za preprečevanje razgradnje beljakovin v mišičnem tkivu)
Z uporabo BCAA kot vira energije – lahko nam prihranite mišični glikogen
Dokazani so procesi, ki uravnavajo delo nevrotransmiterjev
Krepi imuniteto in regeneracijo po težkih fizičnih treningih
Idealno zdravilo za izboljšanje resinteze našega mišičnega glikogena
Podpira imunski sistem in delovanje črevesja