Welcome to dilima
  • Pod klancem 1, 5220 Tolmin
  • +386 70 656292

Nakupovalna košarica

Menu
OstroVit Berberine 90 tabs

OstroVit Berberine 90 tabs

10,90

Šifra: 5902232619324 Kategoriji: ,

Oblika izdelka: tablete
Obrokov na posodo: 90
Količina: 90
Neto teža: 86 g
Prevladujoča sestavina: berberin

OstroVit Berberine je prehransko dopolnilo v tabletah, ki vsebujejo izvleček berberina. Gre za snov, ki prihaja iz rastlin iz družine Berberis. Spada v skupino alkaloidov. Pozitivno vpliva na delovanje črevesja in regulacijo črevesne sluznice. Berberin se lahko uporablja v primeru motenj v uravnavanju presnove sladkorja in insulina v telesu, saj vpliva na povečanje njegove količine in občutljivosti insulinskih receptorjev. Poleg tega upočasni razgradnjo kompleksnih ogljikovih hidratov na enostavne sladkorje, vključno z uravnavanjem makrobiotike, ki spodbuja uživanje SFA. Berberin posnema delovanje insulina in povečuje vnos glukoze, zato ga imenujemo insulinomimetik.

Vsebuje 90 obrokov v embalaži
1 porcija = 1 tableta
DER (razmerje ekstrakta zdravila) – 5: 1

Berberin
Berberin ugodno vpliva na hujšanje. Pomaga povečati aktivnost adiponektina (hormona, ki ga izloča maščobno tkivo in ima pomembno vlogo pri izboljšanju občutljivosti na inzulin), zaradi česar je berberin dodatek, ki podpira zmanjšanje maščobnega tkiva – tako z uravnavanjem glikemičnega indeksa kot z vplivom hormoni, ki jih izloča maščobno tkivo. Poleg tega berberin vpliva tudi na spomin. Uporablja se lahko kot sredstvo za izboljšanje kognitivnih funkcij in spomina, predvsem z vplivom na holinergične poti.

OstroVit Berberine
Pomaga pri zniževanju ravni sladkorja v krvi
Pozitivno vpliva na delo črevesja
Blagodejno vpliva na hujšanje
Podpira delo možganov (spomin, koncentracija)
Ima protivnetne učinke
Lahko deluje kot podpora v boju proti depresiji

Ne prekoračite priporočenega dnevnega dodatka. Prehranskih dopolnil ni mogoče nadomestiti  raznolike prehrane. Priporočljiva je uravnotežena prehrana in zdrav življenjski slog. Ne uporabljajte, če ste alergični na katero koli sestavino izdelka. Izdelka ne smejo uporabljati otroci, nosečnice in doječe matere. Hranite izven dosega majhnih otrok.