Welcome to dilima
  • Pod klancem 1, 5220 Tolmin
  • +386 70 656292

Nakupovalna košarica

Menu
OstroVit Biotin Plus 100 tabs

OstroVit Biotin Plus 100 tabs

4,90

Šifra: 5903246225075 Kategoriji: ,

Oblika izdelka: tablete
Obrokov na posodo: 100
Količina: 100
Neto teža: 48 g
Prevladujoča sestavina: biotin

OstroVit Biotin PLUS je sodobno prehransko dopolnilo v tabletah, ki vsebujejo biotin, selen, cink in folno kislino. Izdelek je namenjen tudi nosečnicam. Biotin, cink in selen pomagajo ohranjati zdrave lase, zdravo kožo in zdrave nohte. Folati prispevajo k rasti materinih tkiv med nosečnostjo. OstroVit Biotin PLUS je celovit celovit pripravek, ki dopolnjuje pomanjkanje osnovnih mineralov v vaši prehrani.

100 obrokov v paketu
Z veliko biotina
Izdelek obogaten s cinkom, selenom in folno kislino
1 tableta je 1 porcija prehranskega dopolnila

OstroVit Biotin PLUS – Biotin, cink, selen in folna kislina
Je prehransko dopolnilo, namenjeno ženskam, ki želijo skrbeti za zdrav videz las, kože ali nohtov. Idealen kompleks mineralov, tj. Biotin, cink, selen, podpira regeneracijo tkiv in poskrbi, da se spet počutite posebne. Dodatek folne kisline je še posebej pomemben za nosečnice, saj pomaga pri oblikovanju materinih tkiv v zgodnjih fazah nosečnosti.

Biotin (vitamin B7) – organska kemična spojina iz skupine vitaminov, ki se raztopijo v vodi. Lahko ga pridobimo iz živalskih in rastlinskih organizmov. Pomembno je, da je koencim za gradnjo encimov, pomembnih za naše telo. Posredno sodeluje v procesu glukoneogeneze in Krebsovega cikla. Podpira procese regeneracije kože in las, ki so idealne lastnosti za ženske, ki skrbijo za svoj videz in zdravje.

Cink – element, ki je eden bistvenih mineralov v človeški prehrani. Ima pomembno vlogo kot sestavina ducatov različnih encimov. Najdemo ga predvsem v mesnih izdelkih in jajcih, ostrigah, ribah in stročnicah. Raziskave kažejo, da lahko nizka koncentracija cinka zmanjša občutljivost na inzulin, hkrati pa tudi visoko raven testosterona. Cink naše telo najpogosteje “zapusti” z znojem, zaradi česar je dodajanje tega minerala tako pomembno za športnike, ki v svoje telo premalo dovajajo cink. Pomanjkanje cinka se lahko kaže v kožnih lezijah, kot so akne ali razjede.

Selen – bistveni mineral za naše telo. Pojavlja se tako v organski kot v anorganski obliki. Selen ima v telesu neprecenljivo vlogo – nujen je za pravilno delovanje encimov, pomaga odstranjevati proste radikale in ščiti celice in rdeče krvne celice pred njihovimi toksičnimi učinki. Pomaga ohranjati zdrave lase in nohte, ureja pravilno delovanje imunskega sistema, odgovoren je za zdravo ščitnico in celo odgovoren za pravilen potek spermatogeneze.

Folna kislina – je bistveni vitamin, ki ga pogosto imenujemo vitamin B9. Folna kislina je kemična spojina rastlinskega izvora. Ima pomembno vlogo pri rasti novorojenčkov in je bistvena spojina, ki pomaga ženskam, ki načrtujejo zanositev. Jemanje dodatkov s folno kislino pri nosečnicah je morda nujno, ker je folna kislina toplotno nestabilna in razgradi (odmre) med termično obdelavo, torej med kuhanjem, pečenjem ali cvrtjem.

Lastnosti OstroVit Biotin PLUS
Biotin prispeva k vzdrževanju normalne presnove energije
Biotin pomaga pri pravilnem delovanju živčnega sistema
Biotin prispeva k vzdrževanju pravilne presnove makrohranil
Biotin pomaga pri normalni psihološki funkciji
Biotin pomaga ohranjati lase zdrave, sluznice zdrave in kožo zdravo

Cink pomaga vzdrževati pravilno kislinsko-bazično ravnovesje
Cink pomaga vzdrževati normalne kognitivne funkcije Cink pomaga ohranjati plodnost in pravilno reproduktivno funkcijo
Cink pomaga ohranjati zdrave kosti, lase, nohte in kožo

Folna kislina prispeva k rasti materinih tkiv med nosečnostjo
Folna kislina pomaga pri pravilni sintezi aminokislin
Folna kislina prispeva k zmanjšanju utrujenosti in utrujenosti

Selen pomaga ohranjati zdrave lase in nohte
Selen pomaga pri pravilnem delovanju ščitnice