Welcome to dilima
  • Pod klancem 1, 5220 Tolmin
  • +386 70 656292

Nakupovalna košarica

Menu
OstroVit L-Carnitine 1000 90 tabs

OstroVit L-Carnitine 1000 90 tabs

12,90

Oblika izdelka: tablete
Obrokov na posodo: 90
Količina: 90
Neto teža: 136 g
Prevladujoča sestavina: L-karnitin

OstroVit L-CARNITINE 1000 je prehransko dopolnilo, ki je vir najkakovostnejšega L-karnitin tartrata. Izdelek je namenjen telesno aktivnim ljudem, ki želijo shujšati. L-karnitin je snov, ki prispeva k izgorevanju telesne maščobe. Maščobne kisline, ki jih prenaša L-karnitin, se oksidirajo v mitohondrijih – celičnih energetskih centrih. Med uporabo L-karnitina je čutiti povečanje energije.

1000 mg v eni tableti
V paketu 90 tablet
Izdelek vsebuje do 90 porcij!
3-mesečno zdravljenje!

L-KARNITIN
Je kemična organska spojina iz skupine aminokislin, ki se naravno pojavljajo v našem telesu. Karnitin je snov, ki prispeva k izgorevanju telesne maščobe. Maščobne kisline, ki jih prenaša L-karnitin, se oksidirajo v mitohondrijih – celičnih energetskih centrih. Pri uporabi L-karnitina je čutiti povečanje energije. Uporaba našega izdelka prispeva k preprečevanju odlaganja maščob.
OstroVit L-karnitin 1000 lastnosti
Podpira procese izgorevanja maščob (absorpcija energije iz maščob)
Pospešuje regeneracijo po treningu
Poveča vzdržljivost treninga
Zamuja učinek utrujenosti
Podpira gibanje maščobnih kislin v srce in imunske celice

Sestavine OstroVit L-CARNITINE 1000
L-karnitin tartarat, sredstvo za povečanje prostornine: mikrokristalna celuloza; snovi sredstva proti strjevanju: kalcijev karbonat, magnezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid.

Izdelek lahko vsebuje mleko (vključno z laktozo), sojo, arašide, druge oreščke, seme sezam, žita, ki vsebujejo gluten, jajca, zeleno, gorčico, rake, ribe.

Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka za uživanje. Prehranskih dopolnil ni mogoče nadomestiti raznolike prehrane. Priporočljiva je uravnotežena prehrana in zdrav način življenja. Ne jejte, če ste alergični na katero koli sestavino izdelka. Izdelka ne smejo uporabljati otroci, nosečnice in doječe matere. Hranite izven dosega majhnih otrok.