Welcome to dilima
  • Pod klancem 1, 5220 Tolmin
  • +386 70 656292

Nakupovalna košarica

Menu

ZAČETKI

Začetki družinskega podjetja Fonex Laharnar d.o.o., segajo v leto 1994, ko smo odprli majhno poslovalnico z elektromaterialom v Cerknem in dve leti kasneje še trgovino v Idriji. Poleg prodaje elektromateriala, zabavne elektronike in bele tehnike smo vseskozi opravljali tudi storitve, povezane z montažo elektro-naprav, antenskih in satelitskih sistemov, domofonov in videofonov, zadnjih 15 let pa dajemo velik poudarek montaži toplotnih črpalk in klimatskih naprav. Zaradi selitve na Tolminsko smo leta 2007 zaprli trgovino v Idriji in jo preselili v Tolmin, kjer na lepo urejenih 300m2 uspešno poslujemo še danes.

SEDANJOST

V podjetju smo danes tudi solastniki in člani skupine Bela Plus. V idrijsko-cerkljanski regiji in na Goriškem smo eno od vodilnih podjetij za prodaje toplotnih črpalk in klimatskih naprav kot tudi za montaže sistemskih naprav, video nadzorov, domofonov in videofonov. Znani smo po strokovnosti in kakovosti tako pri trgovskem delu kot tudi na storitvenem segmentu.

PRIHODNOST

Za nami je uspešnih 22 let poslovanja na trdih temeljih. Vizija našega podjetja je s strokovnim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami povečevati rast podjetja. Cilj našega podjetja je ponuditi trgu nove produkte, kakor tudi širitev storitvenega dela na vso Slovenijo ter bližnjo Italijo.