Welcome to dilima
  • Pod klancem 1, 5220 Tolmin
  • +386 70 656292

Nakupovalna košarica

Menu

Varnost

Poskrbeli smo, da bo vsak nakup na www.fonifit.com popolnoma varen. Vsi zaupni podatki, ki se prenašajo preko spleta (osebni podatki, podatki o nakupih in številke plačilnih kartic), so ustrezno kodirani, zato jih tretje osebe ne morejo prebrati. Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov, naročil ter plačil.

Spletni center uporablja sha256-bitni kodirni ključ in tehnologijo SSL (Secure Socket Layer). Za maksimalno varnost podatkov je poskrbljeno z mehanizmi, ki jih uporabljajo banke, finančne ustanove in najboljše spletne trgovine.
Uporabljamo SSL certifikat Let’s Encrypt Authority X3:
Strežnik:
Domena: fonifit.com
SANs: fonifit.com
Veljavnost od 20 Julija, 2020
Serijska številka: 03989168877d2306d4272fd86eb7507886c9
Algoritem podpisa: sha256WithRSAEncryption
Izdajatelj: Let’s Encrypt Authority X3
Veriga:
Ime certifikata: Let’s Encrypt Authority X3
Organizacija izdajatelja: Let’s Encrypt
Lokacija: ZDA
Veljaven od 17. marca, 2016
Serijska številka: 0a0141420000015385736a0b85eca708
Algoritem podpisa: sha256WithRSAEncryption
Izdajatelj: DST Root CA X3

Avtorizacije in transakcije s plačilnimi karticami se izvajajo preko avtorizacijskega centra stripe.com, s katero imamo pogodbo za plačila s plačilnimi karticami. Avtorizacije kartic se vršijo v realnem času s takojšnjim preverjanjem podatkov v bančnem sistemu. Podatki o karticah se ne shranjujejo na našem strežniku ali strežniku ponudnika plačilnega sredstva.

UKINITEV REGISTRACIJE

Če želite ukiniti vašo registracijo v “Mojem računu”, to sporočite na elektronski naslov www.fonifit.com . Za preverjanje pristnosti podatkov, vas bomo kontaktirali in vam dokončno potrdili ukinitev vaše registracije. Zahtevek za ukinitev registracije mora biti poslan z elektronskega naslova, s katerim je bil uporabniški račun odprt. V roku 15 dni od prejema vaše zahteve za ukinitev registracije, bomo zbrisali vaše osebne podatke in vas o tem tudi obvestili.

ODJAVA IZ E-NOVIC

Odjava iz seznama prejemnikov e-novic je možna kadarkoli peko elektronske pošte info@fonifit.com. Odjavite se lahko tudi s klikom na odjavno povezavo v katerihkoli od prejetih e-Novic. Zaradi specifičnosti poslovnega procesa in tehničnih omejitev je mogoče, da boste v 15 dneh od datuma vaše odjave še prejeli našo e-pošto, v primeru, da je bila e-pošta že poslana oziroma v fazi pošiljanja. V tem primeru se vam opravičujemo in vas prosimo za razumevanje.

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

VARSTVO OTROK

Oglasna sporočila bodo jasno razvidna (upoštevajoč starost) in jasno ločena od iger in tekmovanj. Vsaka komunikacija, namenjena otrokom, bo primerna njihovi starosti in ne bo izkoriščala zaupljivosti otrok, pomanjkanja izkušenj ali občutka lojalnosti. Ponudnik ne sme sprejemati naročila od nekoga, za katerega ve ali sumi, da je otrok, ne da bi zato imel izrecnega dovoljenja njihovih staršev ali skrbnikov ne sme sprejemati kakršnihkoli osebnih podatkov, ki zadevajo otroke. Prav tako ponudnik tretji osebi ne sme izdajati podatkov, sprejetih od otrok, izjema so starši oziroma skrbniki. Ponudnik ne sme ponujati prostega dostopa do izdelkov ali storitev, ki so škodljive za otroke.

KAJ SO PIŠKOTKI IN ZAKAJ SO POTREBNI?

Piškotek je kratko besedilo, ki ga spletna stran ob vašem obisku pošlje brskalniku. Tako vas spletna stran prepozna, si z njim zapomni podatke o vašem obisku in vam omogoči prijazno ter enostavnejšo spletno storitev. S pomočjo piškotkov prilagajamo vsebino na naši spletni strani, si zapomnimo vaše preference in beležimo obisk naše spletne trgovine. Brskanje po naši spletni trgovini je s piškotki prijetnejše, hitrejše in predvsem učinkovitejše.